Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

1. Bevezetés
Jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) szabályozzák a europa-bajnoksag.hu weboldalon elérhető szolgáltatások igénybevételének feltételeit. A weboldal üzemeltetője a MYLIFEFACTORY LTD.

2. Vásárlás
A weboldalon történő vásárlás kizárólag az alábbi linken érhető el: www.europa-bajnoksag.hu/tippverseny.

3. Regisztráció és Tippverseny
A regisztrált felhasználók és vásárlók automatikusan részt vesznek egy tippversenyben, melynek szabályzata a europa-bajnoksag.hu/tippverseny oldalon a "Szabályzat" fül alatt olvasható el. A tippverseny során a résztvevők tippjeik eredményei alapján rangsorolásra kerülnek.


4. Játék Üzemeltetése
A játék és a weboldal üzemeltetője a MYLIFEFACTORY LTD. A játék kizárólag online érhető el.


5. Nyeremények és Sorsolás
A tippverseny résztvevői sorsoláson is részt vesznek, ahol különböző nyereményeket nyerhetnek. Ezen felül a tippverseny végén az első 5 helyezett díjazásban részesül.


6. Rangsorolás
A tippverseny során a résztvevők rangsorolása a leadott tippek eredményei alapján történik. A játék végén az első 5 helyezett külön díjakat kap.


7. Kapcsolat
Bármilyen kérdés vagy észrevétel esetén kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a weboldalon található elérhetőségeinken keresztül.


8. Záró rendelkezések
Jelen ÁSZF hatályos minden, a weboldalon történő vásárlás és regisztráció esetén. Az üzemeltető fenntartja a jogot az ÁSZF módosítására, melyről a felhasználókat előzetesen értesíti.


Köszönjük, hogy a europa-bajnoksag.hu weboldalt választotta!

No response for this article yet.
Kommentelj!
Captcha
A webhely botokkal és jogosulatlan szkriptekkel szembeni védelme érdekében a kérdés közzététele előtt meg kell adnia a captcha kódokat az alábbiakban.

Információ

Főszerepben a FociEb! A hírek között azonban mindenféle sporthoz kötethtető Európa-bajnokságokról találsz cikkeket! Ezeket nem mi írjuk, csupán összegyűjtjük!

Források

Kiemelt partner

Data powered by Oddspedia

Data powered by Oddspedia

Gamezop Játékok
Cron Job Starts